MAGIS Ambulante begeleiding - Wonen met 24 uurs begeleiding
MAGIS Ambulante begeleiding - Wonen met 24 uurs begeleiding

Wonen met 24 uurs begeleiding

Magis Wonen biedt ook een kleinschalig wooninitiatief aan met 15 kamers. Hier leef je binnen een groep en deel je de badkamer en keuken.
Ook zijn er 2 vrijstaande appartementen die beschikken over alle voorzieningen die nodig zijn om zelfstandig te kunnen wonen. Tot slot is er een ‘adempauze plek’ waar mensen een aantal nachten kunnen verblijven als het op hun eigen plek even niet meer lukt..  
De bewoners kunnen genieten van een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht. De professionele hulpverleners die hier werkzaam zijn, zijn getraind en ervaren in het bieden van zorg aan mensen met complexe zorgbehoeften.
De bewoners van het kleinschalige wooninitiatief met 24-uurszorg hebben vaak te maken met fysieke en/of psychische beperkingen die het zelfstandig wonen bemoeilijken. Door te kiezen voor deze vorm van huisvesting, krijgen zij de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden, mogelijk met doorgroei naar een zelfstandige woonruimte met ambulante begeleiding, welke onze ambulante tak kan gaan verzorgen. De intensieve zorg die geboden wordt in een kleinschalige woonvoorziening met 24-uurszorg omvat onder andere hulp bij het aansturen op;

Daarnaast is er vaak ook aandacht voor het creëren van een zinvolle dagbesteding en het stimuleren van sociale contacten.

Op dit moment kunnen wij cliënten aannemen met een WLZ persoonsgebonden budget indicatie vanaf VG3 en vanaf GGZ1.

Benieuwd geworden of wil je meer informatie? Ga even naar het kopje contact op onze website en neem contact met ons op!